Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 22

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 22 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 22 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Kerem, Zeynep’ye să ceară contul celor vii, într-un moment neașteptat în fața lui Aksel și perechea împărtășesc Trumps lor.
Realizând capcana de băutură pe care Zeynep a pregătit-o pentru el, Aksel reușește să-l facă pe Zeynep să bea băutura cu o contra-mișcare. Apoi îl blochează pe Zeynep într-un container cu prietenii săi și apoi îl caută pe Barıș. Chiar dacă locația lui Zeynep și a lui Aksel întârzie, el găsește mai întâi Kerem și apoi pacea. Dar amândoi au plecat de mult. Pentru a-l găsi pe Zeynep, trebuie să rezolve ghicitul și jocul pe care Aksel le-a pregătit pentru ei.
O prietenie neașteptată este stabilită între buchet și Tülin care vin acasă. Această situație este cea mai surprinzătoare pentru Cihan.
Zeynep, care se găsește în recipient când își deschide ochii, este într-o panică. Încearcă să-și facă vocea auzită strigând. Kerem, incapabil să mai îndure jocul lui Aksel, decide să-l găsească pe Zeynep prin propriile sale metode. Pacea încearcă să-l găsească prin rezolvarea puzzle-ului. Şi cine îl va găsi primul pe Zeynep? Kerem sau pace?
Taifunul are nevoie de ajutor. Având un timp greu din cauza băuturii, Typhoon este în pericol de a-și pierde fiica. Supărat de starea lui, Jahan decide să-l ajute.
Sora lui Aksel, Begum, este, de asemenea, după Barıș. Nu-şi poate scoate liniştea din minte când îl vede la un meci de baschet cu fratele său. În plus, o coincidență neașteptată îl confruntă cu pace. Zeynep, care vrea să-i învețe o lecție lui Barıș, care se face un pretendent, planifică o răzbunare pe care nimeni nu o așteaptă. Dar rezultatele planului, care funcționează fără probleme, sunt o mare surpriză pentru toată lumea.

Vizualizari: 6407

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *