Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 30

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 30 Online Subtitrat in Romana

Günesi Beklerken – Asteptand soarele Sezonul 1 Episodul 30 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Günesi Beklerken - Asteptand soarele".

Decizia lui Kerem de a merge în America ar avea un efect de șoc uriaș asupra familiei. Ahmet și Sevim nu știu ce să facă. Kerem este încrezător în decizia sa și nu va renunța. Zeynep este supărată pe mama ei pentru că a ascuns adevărul. Demet și Zeynep susțin aspru. Zeynep părăsește casa într-o furie. El caută consolare în brațele lui Kerem. Melis ajunge să se întâlnească cu Kerem. Melis nu poate să creadă ce a văzut.

Demet, care argumentează cu Zeynep, este foarte supărat. Jahan, incapabil să suporte durerea lui Demet, se mută cu o decizie bruscă de a le spune lui Melis și Zeynep că sunt frați. Melis vede CD-ul Zeynep a pregătit pentru tatăl ei într-un loc ea nu se aștepta. El înțelege că Jahan știe totul. Reacţia lui Melis faţă de tatăl ei ar fi dură. Cu orice preț, nu va lăsa Zeynep să știe acest secret.

Begum intenționează să se răzbune pe Melis. Primul lucru, îl înfruntă pe Dilan.

Pacea trece prin vremuri grele. Vizita lui Begum îl va înveseli. Motivul acestei vizite bruște este că are intenții complet diferite.

Kerem, supărat la statul Barıș, merge după o surpriză cu care va fi mulțumit. De fapt, Ahmet, care nu vrea ca Kerem să meargă deloc, îl pregătește cu o idee de la Zeynep că nu se așteaptă. Aceasta este prima dată când tatăl și fiul au fost atât de aproape.

Vizualizari: 5819

Serial: Günesi Beklerken - Asteptand soarele

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *