Comments (0)
Celal ile Ceren – Celal si Ceren (2013)

Celal ile Ceren – Celal si Ceren (2013) Online Subtitrat in Romana

Filmul online turcesc Celal ile Ceren – Celal si Ceren (2013) este disponibil chiar acum, rapid si fara intreruperi.

Celal, care are 30 de ani, este un electrician care continuă profesia tatălui său în Karaköy. Ceren, care tocmai a intrat într-o criză de 30 de ani, lucrează într-un magazin de mobilă. Remiza lungă a duo-ului a durat 6 ani! Oamenii din jurul lui presupun că acum se vor căsători. Dar când Jalal vrea să meargă la petrecerea burlacilor unui prieten, cei doi se ceartă și cad. Deși Ceren nu vrea să plece, Jalal găsește o cale cu patruzeci de minciuni și merge la petrecere. Ceren vrea să plece atunci când are loc incidentul; deși încă o iubește, scopul său este să aducă unele din nasul iubitului său. Dar Celal, care se plânge că se află sub presiunea căsătoriei într-un mod la care nu se aștepta niciodată, părăsește brusc Ceren!
El crede că viața lui va fi deja mai gulluk – Gulistan, iar în zilele celibatului, necazurile îl bântuie. Zilele în care îi va lipsi Ceren sunt aproape….
Celal și Ceren, in care joaca celebrul actor de comedie Şahan Gökbakar și Ezgi Mola, sunt noua comedie proiecte de Director de Togan Gökbakar și Şahan Gökbakar frați, care lucrează împreună în Recep Ivedik serie.

Durata: 109

Calitate: HD

Anul:

IMDb: 2.9

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *