Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 30

Adanali Sezonul 1 Episodul 30 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 30 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Se dezvăluie că firul de păr găsit în conac aparține Esma. Adanaal și managerul Nevzat solicită Idil pentru acest cont. Idil face planuri de evadare cu Maraz Ali. Tarik îl ia ostatic pe Pinar. Fiko este forțat să ceară ajutor de la Adanali. Polițiștii care fac raiduri la spălătoria auto rețin echipa lui Maraz Ali. În ciuda tuturor, Maraz Ali face planuri de evadare cu Idil, dar face o mare surpriză tuturor celor din Adana. Tarik îl ia ostatic pe Pinar. Fiko este forțat să ceară ajutor de la Adanali.
A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă din ce în ce mai mult într-un „oraș criminal”, nu mai rămâne de ales decât să-i amintim pe „Adana”, adică Yavuz (Oktay Kaynarca), unul dintre superintendenții filialei crimei organizate, la Istanbul.
Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali, care pare să fie proprietarul unui loc de spălare auto deschis în Istanbul Ulus, unde cinci sau șase mașini pot fi spălate în același timp, efectuează de fapt optzeci la sută din tot felul de furt, furt și incidente de jaf care se rotesc în oraș cu angajații săi special instruiți.
De fapt,” omul legii „Adanaali și” omul crimei ” Maraz Ali, care au crescut în același cartier, sunt doi frați de sânge, iar interesul lor pentru Idil va determina relația lor să se mute în alte dimensiuni.

Vizualizari: 325

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *