Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 31

Adanali Sezonul 1 Episodul 31 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 31 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

Maraz Ali, care crede că Idil a fost trădat, numără zilele pentru a-și obține libertatea. Fox Timur, Ferruh și Beads găsesc o soluție pentru a-l salva pe Maraz Ali și a merge la Maraz Ali. Sofia decide să urmeze calea tatălui ei și începe Academia de poliție. Secretarul american al Securității Naționale vine la deschiderea Academiei de poliție și a fost stabilit un sistem strict de securitate. Cu toate acestea, problemele nu-l lasă nici pe Adanali singur aici. Idil se întoarce de la Berlin cu o mare surpriză și începe să lucreze în ramura antiteroristă. Idil, a cărui minte este pe Maraz Ali, încearcă să ajungă la Maraz Ali, dar Maraz Ali aruncă scrisorile de la Idil fără să le citească. După aceea, Idil merge să viziteze Maraz Ali…

A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă din ce în ce mai mult într-un „oraș criminal”, nu există altă opțiune decât să cheme înapoi „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Maraz Ali (Mehmet Akif Alakurt) este liderul celei mai mari bande criminale din Istanbul. Din exterior, Maraz Ali, care pare să fie proprietarul unui loc de spălare auto deschis în Istanbul Ulus, unde cinci sau șase mașini pot fi spălate în același timp, efectuează de fapt optzeci la sută din tot felul de furt, furt și incidente de jaf care se rotesc în oraș cu angajații săi special instruiți.

Vizualizari: 337

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *