Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Urmatorul Comments (0)
  • Player 1
Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 1

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Al Sancak – Steagul rosu Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Al Sancak - Steagul rosu".

Comandantul echipei Paw, căpitanul Ali Banazli își adună echipa cu o inteligență bruscă primită. Potrivit informațiilor dintr-o sursă suspectă care folosește numele de cod” Îngerul alb”, o întâlnire foarte importantă va avea loc pe o insulă din străinătate, o rețea mare care furnizează arme și finanțare organizațiilor se va întâlni cu teroriștii decedați ringl. Dacă echipa Claw va avea succes, va fi eliminat amenințarea la adresa securității naționale îndreptată către Turcia și va fi cu un pas mai aproape de ucigașii prietenului lor, căpitanul Atilla, care a fost martirizat recent.
O surpriză așteaptă echipa labei în operațiunea în care există o luptă acerbă. Inamicul este mult mai numeros decât se credea. În timp ce operațiunea continuă în condiții dificile, Ali Captain se confruntă cu un misterios traficant de arme pe nume Nadia. Ce se va întâmpla după această întâlnire îl va pune pe Ali Captain pe o cale foarte dificilă.

Vizualizari: 2696

Serial: Al Sancak - Steagul rosu

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *