Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 17

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 17 Online Subtitrat in Romana

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 17 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aldatmak - Tradarea".

Tarik, care a fost șocat de expresia lui Jade, urmărește această schimbare bruscă. În timp ce faptele pe care le va învăța tar Includk îl aduc din nou față în față cu familia sa, el face un efort separat pentru a îngreuna viața lui G.
Ozan începe din nou să caute un loc de muncă pentru a-și întreține familia. Între timp, Oltan, care îi oferă din nou lui Ozan o oportunitate de muncă și bani, are un răspuns complet diferit de data aceasta. Deși este impresionat de fata pe care o crede iubita lui Oltan, Ozan, care arde cu focul răzbunării, nu are nicio intenție să se îndrăgostească de Oltan de data aceasta.
Oylum, care a acceptat cererea de căsătorie a lui Tolga, este hotărât să nu ascundă nimic de mama sa de data aceasta. Deși Behram se apropie din ce în ce mai mult de familie îl face pe Oylum să devină nervos, el nu oferă ocazia ca neînțelegerile să intre între el și Tolga. Dec.
Ținta lui Tarik și Yesim este G. C. Rukulzide, care încearcă să o ia de la capăt pe propriile picioare. Tarik, care nu renunță la averea sa, îi oferă lui Ozan și Oylum o ofertă exact atunci când au nevoie de ea. Deși această ofertă pare a fi soluția la problemele lor actuale, îi va determina să-și pună la îndoială loialitatea față de mama lor.

Vizualizari: 2555

Serial: Aldatmak - Tradarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *