Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 4

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aşk ve Umut - Dragoste si speranta".

Zeynep fură toți banii pe care i-a economisit în timp ce se simte singură și neajutorată în haosul din Istanbul. Dar, în cele din urmă, o mână în care poate avea încredere îi va ajunge. În timp ce Feraye se pregătește pentru invitația ei de a-și sărbători calitatea de profesor, Naciye vine acasă. Cu toate acestea, preocuparea lui Naciye nu este să participe la invitație, ci să se căsătorească cu fiul ei Kuzey cu iubitul ei pe termen lung Handan.

Nordul, pe de altă parte, nu are intenția de a se căsători și nu vede nimic altceva decât meseria ei. Datorită lui Didem, el învață jocul pe care Kuzey Elif, care l-a angajat pe Elif, îl joacă pentru adversarul său. Când Elif este pe cale să-și piardă locul de muncă, el găsește o modalitate de a influența Nordul. Dar mersul pe această cale va fi foarte dificil pentru Elif.

Vizualizari: 4191

Serial: Aşk ve Umut - Dragoste si speranta

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *