Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 48

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 48 Online Subtitrat in Romana

Aşk ve Umut – Dragoste si speranta Sezonul 1 Episodul 48 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aşk ve Umut - Dragoste si speranta".

Zeynep, care locuiește într-un oraș mic cu mama ei de ani de zile, câștigă Universitatea și vine în orașul mare pentru prima dată, trebuie să trăiască într-o lume în care banii, puterea și ego-urile se ciocnesc într-un mediu în care nu aparține. Zeynep, care trăiește ca refugiu în casa unei familii puternice și aglomerate din Istanbul, forțată să ducă o viață izolată, nimic nu va mai fi la fel când va afla că tatăl ei, despre care știa că este mort, se afla chiar lângă ea în acea casă. Cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat lui Zeynep în această viață dureroasă este dragostea, care a învățat-o să spere din nou. Când Ege și Zeynep cad în brațele unei mari iubiri, în ciuda tuturor imposibilităților, nu știu că cel mai mare obstacol din fața lor vor fi cei mai apropiați.

Elif s-a îndrăgostit de Nord când era doar un copil mic și a fost teribil de umilită de Handan, fiica casei în care mama ei era Servitoare, din cauza dragostei ei pentru Nord. Acea zi dureroasă care a schimbat întreaga viață a lui Elif este, de asemenea, prima zi din noua ei viață. Elif a promis în acea zi că într-o zi va face nordul să se îndrăgostească de ea, că se va răzbuna pentru Handan care i-a furat copilăria în acea zi. Elif începe acum o viață plină de minciuni și secrete pentru a-și ține promisiunea și a obține nordul, care este acum iubitul lui Handan. Când Kuzey află despre minciunile pe care Elif i le-a spus în timpul acestui proces și despre jocurile pe care le-a jucat, nu va fi ușor să-și recâștige dragostea pentru Elif, Kuzey.

Vizualizari: 1040

Serial: Aşk ve Umut - Dragoste si speranta

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *