Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 7

Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat in Romana

Ateş Kuşları – Pasari de foc Sezonul 1 Episodul 7 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ateş Kuşları - Pasari de foc".

Ziua pe care Nizam a așteptat-o în sfârșit vine. Este în fața televizorului. În lacrimi, ea strigă la fiica ei, care a dispărut de ani de zile. Nu mai există scăpare. Coralul nu mai poate ține harponul mult timp. El este la ușă să-i spună lui Nizam totul!
Shirin, în timp ce ameliorează dorul cu singurul ei fiu Barbaros, furcile și loialitatea apar în fața lor ca o umbră. Dar, într-un mod la care nu ne-am așteptat niciodată, își îndreaptă arma spre Vefa, nu spre Barbaros. Pentru că Barbaros este fiul lui copil! Va afla că este fiul lui Barbaros?
VISELE VIITOARE ALE MICULUI CORAL
În trecut, coralul creează vise viitoare pentru cei fără rădăcini despre momentul în care cresc. Ca și cum ar fi văzut în aceste zile, el vorbește despre omul care va apărea în fața Lui G Î. HR. Lay Î. HR., fără să știe de suferința pe care o vor experimenta…

Vizualizari: 1948

Serial: Ateş Kuşları - Pasari de foc

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *