Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Bambaska Biri – O persoană complet diferită Sezonul 1 Episodul 2

Bambaska Biri – O persoană complet diferită Sezonul 1 Episodul 2 Online Subtitrat in Romana

Bambaska Biri – O persoană complet diferită Sezonul 1 Episodul 2 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Bambaska Biri - O persoană complet diferită".

Uciderea lui Hamdi Atbay, comisă brutal în pădure, traversează căile lui Leyla, un tânăr procuror care vrea să stabilească o nouă ordine lăsând în urmă trecutul ei complicat, și Kenan, un jurnalist ambițios care are o viață obișnuită și faimoasă. Cu toate acestea, această crimă este un vestitor nu numai al iubirii lor, ci și al distrugerii adevărurilor pe care le cunosc despre viața lor.

Aceste două personaje ambițioase nu știu că au căzut într-un vortex în care se doresc cu disperare unul pe celălalt decuplat între conflictele de interese. Kenan este impresionat de procurorul frumos și hotărât la prima vedere. Cu toate acestea, Leyla este sceptică față de Kenan, care păstrează ceea ce știe pentru sine în ambiția sa de Jurnalism. Leyla, care simte un mister despre el pe care nu-l poate numi, multe lucruri vor avea sens când îl va întâlni pe străinul din spatele ochilor lui Kenan.

Singurul lucru care îl atrage pe Kenan în legătură cu crima care a agitat țara este că incidentul nu este de actualitate. Kenan, care se află în mod constant incapabil să stea departe de procurorul pe care l-a întâlnit cu această ocazie, se străduiește să fie și mai aproape de Leyla. Leyla a simțit la fel, dar multe motive, inclusiv faptul că tatăl lui Kenan este Turan, procurorul general, o obligă să stea departe de Kenan. Dar, de asemenea, Leyla nu se poate opri să fie atrasă treptat de bărbatul pe care toată lumea îl admiră.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *