Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 35

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 35 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 35 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Kemal, care nu știe de minciuna sarcinii lui Handan, este pe cale să facă o promisiune cu Bahar. Z. romhre, care a aflat că C. Romneyt, Kemal și Bahar au fost la ceremonia promisiunii, vine în cartier pentru a-i spune lui Kemal adevărul despre Handan. Pe de altă parte, Handan i-a spus și lui Osman că este însărcinată. Care va fi atitudinea lui Osman față de Kemal când va afla că va avea un nepot de la Handan.

Soarta, care a căzut într-o datorie uriașă din cauza iubitului ei, a fost atacată de bărbați întunecați. Cine îl va salva pe Kader de această situație?

Emine, care are planuri pentru Feride, se întreabă cine este Feride cu adevărat. Va putea afla cine este cu adevărat Emine Feride, adevărata intenție a lunii septembrie? Pe de altă parte, tun client, care a prins un indiciu despre fratele său, pe care Eyl client îl caută de ani de zile, îl ascunde de Eyl client. Cu toate acestea, Eyl Croll are, de asemenea, ceva de ascuns de tun Crank.

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 487

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *