Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 37

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 37 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 37 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Atitudinea plăcută a lui C. R. N. față de Feride îl înnebunește pe Eyl R. R. L. Tun și septembrie merg la Feride, în căutarea unui moment în care ea este singură. Tun are o idee pentru a scăpa de Feride. Ce va face septembrie, care a riscat totul pentru a-l ține pe Feride departe de C. C. Neyt? Va înțelege că septembrie Feride este fratele său?

Kemal a părăsit casa, se grăbește să-și caute un loc de muncă. Decembrie. Pe de altă parte, Osman Kozan îi oferă lui Bahar și familiei ei bani în schimbul încheierii relației cu fiul ei. Ce va face Kemal în fața atitudinii tatălui său?

Soarta a garantat o sumă mare de bani pe care prietenul ei a retras-o, iar când prietenul ei dispare cu banii, soarta rămâne cu o datorie mare și bărbați întunecați.

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 467

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *