Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 39

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 39 Online Subtitrat in Romana

Beni Affet – Iartă-mă Sezonul 1 Episodul 39 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Beni Affet - Iartă-mă".

Feride a fost externat din spital. Dar tot nu e el însuși. Se confruntă cu planurile trădătoare ale lui septembrie într-o casă pe care nu o cunoaște, nu o cunoaște. Feride, care înțelege dezastrul care i se va întâmpla, fuge de acasă. Va reuși să-l prindă pe September Feride?

Handan aranjează un raport pentru a dovedi sarcina ei. Y încă de la prima oră a zilei și până la A doua jumătate a zilei a se vedea raportul care dovedește sarcina lui Handan. Ce vor face vedeta și Zuhre care cred că Handan nu minte? Cum îi va afecta această situație pe cei doi îndrăgostiți, vor afla Kemal și Bahar despre sarcina lui Handan?

Osman Kozan este un om de afaceri care a venit de la Kayseri cu mulți ani în urmă și a devenit unul dintre puținii oameni bogați din Ankara. Decembrie. După ce a început cu un atelier în Siteler, el a transformat acum producția de mobilier într-un lanț de magazine și compania sa într-o mare exploatație care exportă în Orientul Mijlociu. E un om strict, Osman. El prețuiește disciplina mai mult decât orice. El conduce compania și familia sa aproape cu un pumn de fier. Dar această metodă, care funcționează foarte bine la locul de muncă, din păcate nu funcționează în familie. El provoacă nefericirea copiilor săi separat, Osman. Desigur, și soția lui Zuhre.

Vizualizari: 437

Serial: Beni Affet - Iartă-mă

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *