Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 293

Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 293 Online Subtitrat in Romana

Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 293 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Canim Annem - Draga mama".

Zeynep, când mama ei îi provoacă pe toți pentru timidul pe care îl cunoaște, nu va fi ușor pentru Murat să-i spună fiicei sale că își iubește mama și nu o supără. Nazli și Murat vor trebui să se apropie pentru a-l convinge pe Zeynep. Aniversările de nuntă pe care nu le-au putut sărbători în timp ce Cemre era în viață sunt aduse din nou la cererea lui Zeynep. Acesta este un nou test pentru Nazli. În timp ce încerca să promoveze acest examen, vor apărea noi informații despre calomnia pe care a suferit-o pentru răpirea lui Zeynep.
Oya, care a cauzat neintenționat moartea lui Rustem, se închide în ea. Când se duce la Elvan, singurul său partener problematic, îl așteaptă o surpriză. Persoana cu care s-a ciocnit în drum spre casă cu o zi înainte era fiul lui Elvan, Kerem. Aceasta este, fără îndoială, o surpriză mult mai plăcută pentru Kerem.

Vizualizari: 48

Serial: Canim Annem - Draga mama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *