Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 85

Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 85 Online Subtitrat in Romana

Canim Annem – Draga mama Sezonul 1 Episodul 85 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Canim Annem - Draga mama".

După ce Nazl comando părăsește conacul pentru a-și vedea tatăl, chiar dacă Murat nu permite acest lucru, Murat află că Nazl comando a mers să-și vadă familia cu Furkan cu o zi înainte. Nazli ‘ s,
Murat, care a aflat că a fost ofensat și supărat pe el însuși pentru că a ascuns dificultățile pe care familia sa le întâmpina de el, se confruntă cu o ceartă puternică cu Asude din cauza acestei probleme. În continuare, el își încalcă promisiunea și merge să-l roage pe Furkan să-l ia pe Nazl Circulo să-i viziteze familia. Nazli află că tatăl ei i-a cerut lui Murat să păstreze ascuns ceea ce s-a întâmplat. Murat a ascuns totul pentru a o proteja pe Nazli și pentru a nu o supăra. Când Nazli află despre asta, ea este jenată, crezând că i-a făcut o nedreptate lui Murat. Cu vestea că Murat și Furkan vor ajunge la fruntea opusă, el aleargă repede la ei, astfel încât să nu se întâmple un incident neplăcut. În timp ce Nazli încearcă să-i ajungă din urmă, Furkan a ajuns deja la un pas de mărturisire. Oya vrea să nu mai existe nimic secret între ea și Kerem în timpul acestui proces, când totul merge decent. Imediat după aceea, află că cel care a aranjat noua slujbă a fost Yildiz și Kerem știa despre asta. Aceasta înseamnă o nouă dezamăgire pentru Oya. Yildiz așteaptă vești de la spitalul unde a născut pentru a afla dacă copilul ei este în viață.

Vizualizari: 706

Serial: Canim Annem - Draga mama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *