Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Cop Adam Sezonul 1 Episodul 25

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 25 Online Subtitrat in Romana

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 25 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Cop Adam".

După vestea sarcinii lui Peri, Ipek dă o reacție la care Peri nu se aștepta niciodată. Deși această reacție o supără pe Peri, ea ia o decizie de dragul copilului ei. Tamer le dă copilului vești lui Berrin și Damla. În timp ce Damla este zguduită de vestea copilului, Berrin și Seko decid să-i explice relația lor lui Damla.
Când B. Crollent îi spune lui Elite că Tamer l-a răpit, Tamer merge să vorbească cu Elite și întâlnește o elită surprinzătoare. Ipek, care este lăsat singur, este pe cale să facă un pas disperat, iar o persoană neașteptată aleargă în ajutorul său.
Yavuz va veni să o ceară pe Mary. Deși B. Pollent încearcă din răsputeri să saboteze această noapte frumoasă, de data aceasta toate planurile sale cad în apă. B. crollent și Ipek și-au părăsit complet viața acum, au scăpat de toate problemele. În sfârșit, Zâna își ia copilul în brațe. A sosit ziua nunții Mariei. Cu toate acestea, ei nu știu că cele mai fericite zile ale lor se vor transforma în coșmaruri.

Tamer, care a început să se lupte cu viața la o vârstă fragedă, s-a săturat de problemele familiei, dar Tamer a reușit să protejeze copilul din el în toate aceste condiții dificile. A fost lăsat la casa de plasament de familia sa, și el și sora lui Mary au crescut acolo. Tamer este acum căsătorit și are un copil. Când jocul pe calculator pe care l-a proiectat trezește un mare succes, o companie gigant Americană devine partener în compania lui Tamer. Tamer, în primul rând, ia o masă în strâmtoare pentru a-și aduna familia sub un acoperiș din nou. Balanțele pe care Tamer încearcă să le stabilească se întorc cu susul în jos în momentul în care o întâlnește pe Peri. Zâna, care a ajuns la punctul de a renunța la viața ei, se găsește brusc în lumea secretă a lui Tamer.

Vizualizari: 573

Serial: Cop Adam

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *