Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 421

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 421 Online Subtitrat in Romana

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 421 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Emanet - Mostenirea".

Au trecut 3 luni de la moartea lui Seher. Aziz este acuzat de moartea lui Seher, care este de fapt victima unei capcane nefaste. Topal, care este adevăratul instigator al crimei, preia Imperiul familiei cu sângele fratelui său în mâini, în timp ce face tot posibilul ca Yaman să fie închis, dar nu își poate atinge scopul. În ultimele trei luni, Yaman este achitat de crimă, chiar dacă a fost arestat pentru uciderea lui Aziz.

După moartea lui Seher, Yusuf s-a închis în lumea exterioară. Pe de o parte, Yaman își plânge soția moartă, pe de altă parte, vrea să-l facă din nou pe nepotul său drag să râdă. Dar soluțiile găsite de Yaman s-au dovedit inutile. Yaman încearcă multe modalități de a-și readuce nepotul la modul în care era înainte. Într-o zi, un străin vine la conac. Cum va afecta acest străin care a intrat brusc în viața lor viața lui Yaman și Yusuf? Va zâmbi din nou Yusuf, care și-a închis inima pentru întreaga lume?

Vizualizari: 1153

Serial: Emanet - Mostenirea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *