Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Urmatorul Comments (0)
  • Player 1
Hicran Sezonul 1 Episodul 1

Hicran Sezonul 1 Episodul 1 Online Subtitrat in Romana

Hicran Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Hicran".

Berk Bakio Ampercullu, care sa născut în 1999 la Istanbul, are vârsta de 23 de ani. Berk Bakioglu, careeste de 1,88 cm înălțime și 75 kg, este un actor care a reușit să devină iubitul fetelor tinere cu corpul său potrivit și fața bebelușului. Berk Bakio 8LU, care este un jucător profesionist de baschet și joacă baschet în mod activ în timpul liceului, a fost descoperit de Nilg 8n SA 80.

Berk Bakio 8LU a dat viață personajului lui Ya 0z în serialul TV sevdim seni bir kere și a avut prima sa experiență zilnică în serie. Deși Berk Bakio Pcullu, care a apărut ulterior în seria PRIME time Novice Mothers, a dat viață personajului lui Kemal în seria Novice Mothers, seria nu a ținut. Berk Bakio Ampercullu, care nu a putut obține oferta pe care și-a dorit-o din seria prime time pentru 2022, a acceptat oferta din seria zilnică Hicran.

Vizualizari: 4517

Serial: Hicran

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *