Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 31

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 31 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 31 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

Baran este întotdeauna cu tine! Pe măsură ce sfârșitul se apropie de răufăcători, experiențele lui Dilan sunt destul de triste. Fata a fost trasă la răspundere pentru fiecare incident care s-a întâmplat. De parcă toate acestea nu ar fi fost suficiente, el a fost expus la diferite feluri de rele ale lui Azade. Cu toate acestea, pentru Dilan, lucrurile se vor întoarce acum complet invers.

El va fi eliminat de incidentul Jihan la început. Am văzut și sacrificiile făcute de Baran pentru el. Această situație va continua în episoadele următoare. Baran ar Buck nu va permite nimănui să-i facă rău lui Dilan. Vânturile dragostei pentru duo vor sufla destul de repede în aceste părți. Este timpul ca atât Dilan, cât și Baran să aibă încredere unul în celălalt.

Cei doi vor transforma această căsătorie falsă pe care au făcut-o într-o realitate. Treptat, sămânța iubirii care a început în ele va crește și mai mult în săptămânile următoare și va înconjura întregul conac. Și apoi toți dușmanii se vor sparge din gelozia lor.

Vizualizari: 6334

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *