Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Numele meu este Melek – Benim Admim Melek Sezonul 1 Episodul 57

Numele meu este Melek – Benim Admim Melek Sezonul 1 Episodul 57 Online Subtitrat in Romana

Numele meu este Melek – Benim Admim Melek Sezonul 1 Episodul 57 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Numele meu este Melek - Benim Admim Melek".

Alpay a fost externat. Seyit Ali este hotărât să transfere titlul de proprietate al conacului către Alpay dacă dă o declarație care îl va scoate pe Halil din închisoare. Cumali își dă seama că Seyitali pune la cale ceva. Alpay nu știe ce să facă când îl vede pe Kenan, pe care a decis să-l elimine pentru a nu interfera cu acordul pe care l-a încheiat cu Seyitali, în fața lui. Alpay, care este îngrijorat de viața lui Idris, care a dispărut într-o clipă, găsește o modalitate de a scăpa. Alpay va supraviețui mâniei lui Kenan cu planul său sau va fi vânat în timp ce merge la vânătoare? Mărturia lui Alpay va fi suficientă pentru a-l salva pe Halil din închisoare?
Cu toate acestea, cei doi sunt hotărâți să rămână în conacul Muntenegrului cu Defne, dar nu știu cum să le spună familiilor. Zeynel își ține în cele din urmă promisiunea față de logodnicul său. Sunt în drum spre Halfeti. Dar Beyhan nu trimite păsările de dragoste singure cuplului și îi pune pe Kerem și Ikra după ei. Acest lucru face ca Kerem și Ikra să se apropie.
Deși Emerald continuă să ascundă ceea ce s-a întâmplat și continuă să joace rolul de a înțelege bunica, ea nu poate ascunde faptul că a concediat-o pe Defne. După reacțiile lui Vildan și Cumali, care au aflat adevărul, ce fel de decizie va lua Emerald? Care este surpriza proastă care îi așteaptă pe Mithat și Seyran, care se susțin reciproc în suferința familiilor lor îmbrățișându-se reciproc?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *