Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Anterior Comments (0)
  • Player 1
Yan Oda – Camera de alături Sezonul 1 Episodul 4

Yan Oda – Camera de alături Sezonul 1 Episodul 4 Online Subtitrat in Romana

Yan Oda – Camera de alături Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yan Oda - Camera de alături".

În timp ce Waterfall, pe care Nurcihan îl acuză că încearcă să-l seducă pe Taylan, se confruntă cu o mare tristețe și șoc, Cevale, care este foarte supărat că nepotul său a fost acuzat astfel, intervine în situație. În timp ce Taylan încearcă să explice că nu este cazul, Nurcihan este dezamăgit că Fikret susține Cascada. Love, deranjat de această problemă, îl avertizează pe Waterfall să stea departe de Taylan. Deși Taylan își cere scuze, cascada este supărată pe el.

Îndoielile lui Fikret cu privire la dragoste nu s-au încheiat încă. Nurcihan, care vrea să tulbure pacea iubirii, îl introduce pe Sumer în circuit. Cascada și Taylan fac un pas care va salva situația pentru a se curăța în ochii gospodăriei. Deși conflictele dintre ei continuă, cei doi, care sunt atrași unul de celălalt, se gândesc la un plan de apropiere. Decembrie. Fikret, care are probleme cu încrederea, se confruntă cu o dezvoltare care îl face foarte dificil.

Vizualizari: 3962

Serial: Yan Oda - Camera de alături

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *