Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 46

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 46 Online Subtitrat in Romana

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 46 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yargı - Procesul".

Deși Ceylin și Ilgaz au ținut un capăt al frânghiilor care duc la crimă din două brațe separate, există prea multe minciuni și necunoscute care așteaptă să ajungă la adevăr.. Amândoi nu știu că vor fi foarte dezamăgiți de familiile lor.

Yekta, pe de o parte, face tot ce poate pentru a îngreuna echipa despre uciderea lui Serdar și, pe de altă parte, trebuie să lupte cu toți cei care îl strâng, în special cu Haluk.. Pars și Derya ajung la un punct de cotitură foarte diferit decât și-a imaginat Pars.. Merdan, pe de altă parte, decodează un nou plan pentru a menține cele două familii împreună, indiferent de ce..

Pe măsură ce lanțul evenimentelor se îndreaptă spre o catastrofă, acum este timpul să luăm o decizie pentru familie, care este blocată adânc în sine și pe calea justiției. Cu toate acestea, această decizie va deschide răni ireparabile în Ilgaz și Ceylin.

Vizualizari: 6087

Serial: Yargı - Procesul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *