Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 52

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 52 Online Subtitrat in Romana

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 52 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yargı - Procesul".

Bomba care a fost plasată în mașina lui Ilgaz și detonată în fața tuturor celor din Curtea de securitate a avut un mare efect de șoc asupra tuturor. Nimeni pe care îl iubește, în special Ilgaz, nu este în siguranță. Singura problemă pentru Ilgaz este acum să găsească adevărul din spatele acestei crime.

În cazul „Mireasa Moartă”, cine a comis crima devine acum foarte important pentru a găsi numele din spatele bombei și amenințărilor. Familiile mirilor sunt codificate ca suspecți majori. Dar, în calitate de avocat al părții mirelui, chipuri familiare se implică brusc în incident; Yekta Tilmen și fiul ei Aperculmer…

Ilgaz, Eren și Ceylin, care au trecut peste fiecare indiciu unul câte unul, decid să rezolve misterul despre Cetin. Persoana care este cea mai supărată pe această cale va fi Aylin.. Ilgaz și Ceylin trebuie să stea unul lângă altul pentru a avea grijă unul de celălalt în acest centru; dragostea pe care încearcă să o îngroape în cea mai adâncă parte a inimii lor este motivul pentru care sunt îngrijorați unul de celălalt ca nebunii. Cu toate acestea, amenințările nu vor avea sfârșit, iar răbdarea lui Ilgaz va fi testată foarte amar.

Vizualizari: 5332

Serial: Yargı - Procesul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *