Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 54

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 54 Online Subtitrat in Romana

Yargı – Procesul Sezonul 1 Episodul 54 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yargı - Procesul".

Videoclipul lui Defne a rănit profund pe toată lumea, în special pe Ilgaz și Ceylin. Evenimentele care au început cu o mică scânteie sunt pe cale să se transforme într-un foc insuportabil. Ilgaz, care a prins capătul frânghiei, a făcut tot ce a putut pentru a scoate totul cât mai curând posibil
se va mobiliza
Cazul „miresei moarte” a fost rezolvat, dar nimeni nu are intenția de a-l lăsa în urmă pe mirele Salim. Fiecare informație care va veni de la el este importantă pentru găsirea lui Defne. Există încă o mare perdea secretă în spatele lui Salim. Marea putere pe care o are în spate este plină de semne de întrebare.
În timp ce toată lumea a devenit o inimă pentru descoperirea lui Defne, Ampornar intră într-o colaborare cu eyesmorpp, care îi vorbește ca martor ocular. Yekta și Omar, clienții lor, vin cu un nou plan de a folosi disperarea lui Ilgaz în avantajul lor, în timp ce vinovăția lui Salim a fost clar dezvăluită.
Ilgaz, Pars, Eren și Ceylin, care lucrează din greu cu toate forțele justiției și securității, trebuie să ia decizii rapide și să păstreze fiecare bucată de informații. Tot timpul care a trecut lucrează împotriva lor. Un eveniment foarte dureros îi așteaptă pe un drum pe care l-au părăsit fără să vadă sfârșitul.

Vizualizari: 4648

Serial: Yargı - Procesul

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *