Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 13

Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 13 Online Subtitrat in Romana

Yürek Çikmazi – Inima indurerata Sezonul 1 Episodul 13 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Yürek Çikmazi - Inima indurerata".

Yilmaz, care l-a prins pe Yusuf și l-a înjunghiat pe Mehmet, reușește să-l țină pe Birsen și pe copii cu el ascunzând arma crimei. Cu toate acestea, aceasta înseamnă începutul zilelor chinuitoare pentru Seray. Bătaia pe care Seray a primit-o în prima noapte în care a intrat în casă este un prevestitor al ceea ce se va întâmpla mai târziu. Birsen, pe de altă parte, nu-l poate împiedica pe tatăl său, precum și pe Halil, care bate la ușa de afară, îl îndepărtează el însuși de casă, astfel încât să nu aibă loc un incident mai mare. Involuntar, mama lui a început să acopere violența cerească. Această situație îl încurajează și mai mult pe Yilmaz.
Luarea deciziei de a deschide mormântul devreme îl determină pe Halil să pună la îndoială decizia sa. Pe de altă parte, Levent organizează o întâlnire pe care întreaga familie o va suporta pentru a pune presiune emoțională asupra lui Halil. Birsen, Feride din cauza fricii tatălui ei și a dragostei ei pentru tatăl ei se întâlnesc în același punct; au loc vizavi de Halil la întâlnire. Cu câteva ore înainte de autopsie, Halil este singur cu responsabilitatea acestei mari decizii.
De ce se teme Zeynep este complet legat de relațiile ei. Dacă rezultatul autopsiei nu iese așa cum doresc, se îndoiesc că Halil își va putea continua viața ca înainte.

Vizualizari: 1946

Serial: Yürek Çikmazi - Inima indurerata

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *