Ezel

Ezel Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Ezel iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Ömer, un tânăr care se întoarce de la serviciul militar, este înființat de prietenii și logodnicul său și sfârșește în închisoare timp de zece ani. Își falsifică propria moarte și reușește să scape. El se re-creează ca „Ezel”, un jucător de înaltă calitate, care este în exterior un om de succes, dar condus în interior de un singur lucru-hotărârea lui de a înțelege de ce oamenii pe care îi iubea l – au trădat și să se răzbune.

Omar este un adolescent care trăiește o viață simplă, lucrând în atelierul tatălui său. Întorcându-se de la serviciul militar, intenționează să se căsătorească cu iubitul său Eyshan. Dar când se află brusc în închisoare pentru crimă, viața lui va fi un dezastru. Unchiul Ramiz, pe care la întâlnit în închisoare, devine al doilea tată.

Omar își deghizează identitatea și se transformă în Ezel după o serie de operații estetice. După ce iese din închisoare, se duce după Eyshan, cel mai bun prieten al său Genghis, și fratele său Ali, pe care îl cunoaște, pentru răzbunare, crezând că a fost jucat… Dragostea, Puterea, banii, intrigile mafiei devin parte din viața lor, în timp ce fiecare se hrănește cu răzbunare…

Status Serial: Ended

Durata: 120 min

Anul:

TMDb: 8.4

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *