Fatmagul

Fatmagul Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Fatmagul iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Ce Crimă? este un serial de televiziune turcesc produs de Moon production și difuzat pe canalul D. seria se bazează pe romanul lui Vedat Türkali, care este vina lui Fatmagül?, care a fost realizat într-un film în 1986. Seria este scrisă de duo Ece Yörenç și Melek Gençoğlu. Coloana sonoră a fost realizată de Toygar.

Fatmagul, împreună cu fratele său mai mare Rahmi și cumnata sa Mukaddes, trăiește o viață obișnuită și liniștită într-o cabină de coastă. Pe de o parte, se pregătește pentru căsătorie cu logodnica sa Mustafa.
Dar invitația din partea familiilor proeminente ale stațiunii de pe litoral devine un punct de cotitură care le transformă viața în temnițe. Kerim, un alt locuitor al orașului, este prieten din copilărie cu Selim, Erdogan și Vural, care provin din această familie bogată.
După ce au băut prea mult alcool în noaptea invitației de logodnă, cei patru violează Fatmagül stoarcându-l singur într-o zonă pustie. Viața lui Fatmagul se îndreaptă spre un impas ireversibil…

Status Serial: Ended

Durata: 90 min

Anul:

TMDb: 7.8

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *