Gönülçelen – Inima furata

Gönülçelen – Inima furata Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Gönülçelen – Inima furata iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Murat este un tânăr academic care a pregătit disertații despre Turcia pe parcursul multor ani în străinătate. Se întoarce în țara sa pentru a-și continua cariera strălucitoare în Turcia.

Dorul este o frumusețe țigănească” săracă, dar mândră”, care încearcă să-și facă viața vânzând flori. Într-o zi, când Murat călătorește cu prietenul său, se întâlnește cu Hasret și face un pariu care va schimba viața țiganului: va deveni o doamnă din mahalale sau nu?
Ca un tânăr și ambițios academic încearcă să creeze o doamnă de la Hasret, el se va întâlni, de asemenea, unu-la-unu cu cealaltă parte a Turciei, care este subiectul tezelor sale…

Vizualizari: 25844

Genul: Fără categorie

Status Serial: Ended

TMDb: 4.5

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 Comments

Silvia Romer

at 2:34 pm

Buna dragilor,voua,da,celor ce va straduiti sa ne traduceti filme si seriale din limba Turca,multumim mult de tot,dar am dori totusi o continuitate sau cumva sa ne spuna cineva cand vom putea viziona mai departe,am cred ca 6 incepute si neteerminate ca undeva se intrerupe si PA,tre sa cautam altul,va rog mult daca se poate sa ne spuneti cand putem vedea mai departe tradus serialul Inima Furata.Multumesc.

Irina

at 9:20 pm

Bunā seara si multumesc foarte mult pentru acest serial dar pācat cāci sa oprit la episodul 11 vā rog dacā este posibil sā vedem continuarea filmului Inimā furatā tradus în românā . Multumesc sì sā aveti o searā frumoasā..

Calin

at 5:49 pm

Vreau sa pot vedea tot serialul inima furată

Maria

at 12:31 pm

Îmi doresc să văd filmul, Inimă furată , tradus în română

Silvia

at 11:38 am

Cand postati si restul episoadelor?