Hanımın Çiftliği – Stapana inimii

Hanımın Çiftliği – Stapana inimii Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Hanımın Çiftliği – Stapana inimii iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Povestea, stabilită în Adana în anii 1950, se bazează pe romanul cu același nume al lui Orhan Kemal. Güllü este o fată țărănească obișnuită care lucrează în fabrica de gin a lui Muzaffer Bey, proprietarul bogat și puternic al regiunii. Îl iubește pe Kemal, care este mecanic în aceeași fabrică ca și el însuși. Dar tatăl lui Güllü, Cemșir, ca și celelalte fiice ale sale, încearcă să-l „vândă” bogatului Agha.

Ramazan, poreclit zaloglu, nepotul lui Muzaffer Bey, a avut mult timp grijă de Gullu. Cemșir, la instigarea frizerului Reșit, îl pune pe Güllü în cap să se căsătorească cu Zaloğlu. Gullu și Kemal, care nu cunosc planurile tatălui lor, intenționează să se căsătorească în câteva luni.

Dar întorcându-se acasă după o călătorie lungă, Muzaffer Bey îl întâlnește întâmplător pe Gullu în fabrica sa. După acea zi, soarta fetei țărănești Gullü se schimbă într-un mod pe care nu l-ar fi putut prezice niciodată…

Vizualizari: 16520

Genul: Romantic

Status Serial: Ended

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *