Isimsizler – Echipa fara nume

Isimsizler – Echipa fara nume Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Isimsizler – Echipa fara nume iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Fatih este un candidat diplomat tânăr, de succes și promițător. Numit la una dintre reprezentanțele străine ale Republicii Turcia, vestea amară de la Virankaya își schimbă viața când își va începe slujba. Pentru că guvernatorul districtului Virankaya a fost martirizat. Cuceritorul solicită sprijinul președintelui și se oferă voluntar pentru a deveni prefect.

El a preferat să fie sub foc decât să facă o treabă confortabilă la masă pentru țara sa. Inima lui este plină de dragoste pentru patria sa, merge la Virankaya, unde traseul calului este amestecat cu traseul câinelui cu o echipă de 7 persoane care își pun statul în locul părinților lor.

Această echipă, cunoscută doar de cei care își vor citi numele între liniile istoriei și le vor simți în inimile lor, trebuie mai întâi să deconstruiască acești dușmani în timp ce luptă cu dușmanii lor invizibili. Pentru că inamicul nu este mert ca ei. Are păpuși pe care le folosește.

Status Serial: Ended

Anul:

TMDb: 6

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *