Kanit: Ateş Üstünde – Dovezi: In flăcări

Kanit: Ateş Üstünde – Dovezi: In flăcări Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Kanit: Ateş Üstünde – Dovezi: In flăcări iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Kaan și Wind sunt doi frați care au crescut într-un orfelinat. La sfârșitul poveștii unei mari drame de familie și a unei evadări tragice din trecut, doi frați sunt eliberați într-un orfelinat. Când Kaan avea cinci ani și vântul era de doi ani, viața lor și-a schimbat complet direcția și nu mai aveau ramuri de care să se țină unul de celălalt. Cu toate acestea, ei creează o poveste din dragoste între ei, Decuplându-se de dificultățile de a crește fără părinți și de a trage o direcție pentru ei înșiși. Kaan devine polițist, iar Wind este un scriitor care scrie povești de crimă. Unul merge după ucigași adevărați în biroul de omucideri, în timp ce celălalt își ucide personajele imaginare din romanele sale și joacă un polițist. Cu toate acestea, lumea Kaan și vântul vor fi distruse odată cu apariția lui Omar. Kaan și Omar, care au fost cândva prieteni în copilărie, sunt acum dușmani. Și în mijlocul dușmăniei lor vântul se oprește. Amândoi sunt preocupați de fratele lor, iar acest lucru va deschide calea răzbunării, precum și a iubirii.

Desigur, viața nu se oprește atunci când toate acestea se întâmplă. Pe lângă personaje, cazurile pe care Departamentul de omucideri trebuie să le rezolve în mod constant dezvăluie viața unor persoane necunoscute. În ciuda vârstei sale tinere, comisarul șef Kaan, care luminează multe crime cu inteligența și Prem Decitions, lucrează cu o echipă de mare succes, inclusiv Tolga, Melis, Arif, Kevser și Naz. Sosirea Asiei, care a studiat în America și mai târziu sa alăturat acestei echipe, perturbă întreaga ordine de lucru a lui Kaan. Kaan și Asya sunt diametral opuse, atât în ceea ce privește personalitatea, cât și modul de lucru. Această rivalitate nesfârșită între ka Dec și Asia este de fapt un vestitor al unei iubiri care va crește din ce în ce mai mare.

Status Serial: Ended

Durata: 75 min

Anul:

TMDb: 8

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *