Oyle bir gecer zaman ki – Tradarea

Oyle bir gecer zaman ki – Tradarea Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Oyle bir gecer zaman ki – Tradarea iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Stabilit în anii 1960, povestea familiei Akarsu include Ali, Cemile și cei patru copii ai lor: Berrin, student la Drept, Aylin și Mete, elevi de liceu și Osman de 5 ani. Ali începe o aventură cu Caroline, o femeie olandeză, ceea ce duce la dezintegrarea familiei.

Deoarece Ali Akar este un al doilea comandant pe navele de lungă durată, marea majoritate a vieții sale este petrecută departe de familia sa. În absența sa, soția sa Cemile este cea care ține casa pe linia de plutire. Cei patru copii ai ei Mete, Berrin, Aylin și Osman și Cemile de fiecare dată când se întorc ochii pe calea soțului ei Ali.
Dar după această ultimă dată, este ceva ciudat despre Ali; el începe să se înfurie de problemele zilnice ale copiilor din prima zi. Pe de altă parte, când găsesc o scrisoare în jacheta lui Cemile Ali, viața lor se schimbă într-o direcție complet diferită…

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *