Sărutul otrăvit

Sărutul otrăvit Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Sărutul otrăvit iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Neslihan Atag Circle, care a apărut anterior în serialul TV Seferin K. Z. Z., Va fi acum o actriță principală în serialul TV „Gecenin Ucunda”. Frumoasa actriță Neslihan Atag Circle, născută la Istanbul în 1992, are 30 de ani. Neslihan Atag Circle, care a studiat actoria la Universitatea Yeditepe, a început să joace cu serialul Yaprak D. Neslihan Atag Croll, care a preluat rolul principal pentru prima dată în seria Fatih Harbiye, a reușit să devină o vedetă mondială cu seria Kara Sevda.

Lucrarea, pe care Peride Celal o numește „cel mai frumos roman de dragoste pe care l-am scris vreodată”, spune povestea impresionantă a lui Macide, care îi întoarce spatele iubirii și încearcă să creeze o nouă viață pentru ea și copilul ei și să ajungă la o lume umană. Asta, Star TV a semnalat deja că va intra în noul sezon ca o bombă cu Neslihan Atag la sfârșitul nopții, după pierderile regelui OGM Pictures, în care este menționat numele lui K.

Vizualizari: 766

Genul: ActionAcţiune & AventuriDramaFamilieFamily

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *