Unutulmaz – Inima nu respecta reguli

Unutulmaz – Inima nu respecta reguli Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Unutulmaz – Inima nu respecta reguli iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Aaron este fiul lui Feyyaz Arslanli, proprietarul Arslanli shipping company. Are o familie mare și bogată. La o companie pe care el și tatăl său o conduc, o femeie pe nume Melda, care abia începe o afacere, îi atrage atenția, iar cei doi devin în curând apropiați. Aaron, care intenționează să se căsătorească cu Melda, o persoană sensibilă, are o scurtă aventură cu o altă femeie frumoasă și sensibilă pe care o întâlnește din întâmplare și se desparte de ea câteva săptămâni mai târziu.

Răspunzând așteptărilor tatălui său și ale lui Melda, Aaron îi propune lui Melda, apoi merge la casa lor pentru a se întâlni cu familia lui Melda și pentru a-și face oficial Uniunea.

Dar în acea seară, Aaron experimentează surpriza vieții sale, aflând că EDA este de fapt sora lui Melda. Amândoi fac eforturi mari pentru ca acea seară să meargă fără incidente, dar pentru Eda, zilele următoare vor fi și mai dificile. Eda, care a ținut în frâu sentimentele ei pentru fericirea surorii ei mai mari Melda, a rămas însărcinată cu ea în zilele ei cu Aaron…

Vizualizari: 12554

Genul: AdventureCrimeDrama

Status Serial: Pilot

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *