Yalniz Kalpler – Inimi singuratice

Yalniz Kalpler – Inimi singuratice Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Yalniz Kalpler – Inimi singuratice iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Lonely Hearts ” spune povestea captivantă a două cupluri îndrăgostite pasional, dar sfâșiate în direcții diferite de soartă și conflicte care trec prin familiile lor. Deși Ayda și Teoman sunt lovite când se întâlnesc pentru prima dată, destinul conspiră împotriva lor și trebuie să aștepte trei ani pentru o a doua șansă la romantism.

Când șansa îi aduce din nou împreună, calea lor către romantism este blocată de prietenul universitar al Aydei, Mehmet, a cărui dragoste pentru ea este neîmpărtășită. De asemenea, trebuie să depășească ostilitatea din partea familiilor lor, știind că mama ei și tatăl său au fost cândva iubiți care s-au despărțit în acrimonie.

Calea lor stâncoasă către iubire este reluată de romantismul dintre fratele lui Teoman Ozan și tânărul îngrijitor al bunicii lor Kumru. Mehmet joacă din nou un rol perturbator pe măsură ce apare ca investitorul misterios care se oferă să-l ajute pe Ozan în afaceri, cu scopul secret de a se implica în averea familiei.

Când Ozan află că o afacere prostească l-a determinat pe Mehmet să preia controlul asupra afacerii, doar dragostea lui înfloritoare pentru Kumru îi poate da putere. Cei doi, la fel ca Teoman și Ayda, trebuie să se agațe acum unul de celălalt și de dragostea lor, dacă vor să prevaleze împotriva forțelor ostile care se aflau împotriva lor.

Vizualizari: 3509

Genul: ActionAdventureDrama

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *