Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Adanali Sezonul 1 Episodul 36

Adanali Sezonul 1 Episodul 36 Online Subtitrat in Romana

Adanali Sezonul 1 Episodul 36 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Adanali".

A mai rămas puțin timp pentru detonarea focosului nuclear. Managerul Nevzat le spune agenților ANTEB despre operațiunea pe care o planifică pentru a determina locația titlului. Se crede că coafura a fost vândută teroriștilor de Boris Akalin, traficantul de arme numărul unu din lume. Prin urmare, scopul este de a-l determina pe Boris să vorbească și să afle cine este cumpărătorul.
Adanal, Maraz Ali, Idil, Maria, Engin și Mehmet Ali, unul dintre agenții ANTEB, care au aflat că Boris merge la un cazinou nou deschis în nordul Ciprului, merg după Boris. Pentru a nu atrage atenția, Maraz Ali, Idil, Adanali-Maria intră în cazinou ca un cuplu. Cunoscând slăbiciunea lui Boris pentru jocurile de noroc, echipa va profita de acest lucru pentru a pătrunde în conturile secrete de bani negri ale lui Boris și a încerca să afle cui a fost vândut focosul nuclear. Dar nu totul merge așa cum au planificat. Când Boris află că a fost păcălit, îi răpește pe Adana și Maraz Ali. Vor putea cei doi frați de sânge să iasă din această situație?

A luat o crimă la Istanbul, a mers pe cap; infracțiuni mărunte precum smulgerea, jaful, contrabanda, frauda au devenit o parte a vieții de zi cu zi. Pentru a salva Istanbulul, care se transformă treptat într-un „oraș criminal”, nu mai rămâne de ales decât să-l amintim pe „Adana”, adică unul dintre superintendenții filialei Crimei Organizate, Yavuz (Oktay Kaynarca), la Istanbul.

Vizualizari: 461

Serial: Adanali

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *