Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 19

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 19 Online Subtitrat in Romana

Aldatmak – Tradarea Sezonul 1 Episodul 19 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Aldatmak - Tradarea".

Deși Yesim, care s-a stabilit în casa lui G. P. Rinculzide, crede că a câștigat o victorie, nu durează mult până când își dă seama că nu poate fi mulțumită de tar PK. Cu toate acestea, din cauza unei amenințări din trecut, Ye aproxim începe să facă afaceri din nou în spatele lui tar.

Ozan, care este la limită atât în afaceri, cât și în viața personală, pe de o parte își pune în aplicare planul de răzbunare împotriva lui Oltan, iar pe de altă parte se confruntă cu tatăl său, care și-a evacuat familia din casa sa. Cu sprijinul Elmas, consecințele acestei confruntări vor fi severe pentru Tarik.

Incapabil să treacă peste distrugerea pe care a experimentat-o pe frontul Tolga, Oylum își revarsă inima unchiului său. G. C. cormorzide observă interesul lui Behram pentru Oylum, care se grăbește constant în ajutorul său. Tolga, care nu intenționează să renunțe cu ușurință la Oylum, nu este conștient de marele pericol care îl așteaptă.

Este un judecător Eminent și respectat al Curții de familie. Ea a salvat multe căsătorii de la distrugere, s-a asigurat că mulți copii au primit compasiunea și dragostea pe care o meritau și este o femeie cinstită și principială, care a fost întotdeauna de partea dreptății. Ea crede că sunt o familie exemplară cu soțul și cei doi copii, că trăiesc o viață onorabilă și că căsătoria lor va trece în dragoste obișnuită, fericire și pace de acum înainte. Într-o zi, o buclă pe care G. C. Ros-zide a tras-o din întâmplare se mișcă înainte ca o șosetă care se rupe și se dovedește că familia pe care a crezut-o fericită nu este un cuib cald, ci un castel de nisip.

Vizualizari: 2410

Serial: Aldatmak - Tradarea

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *