Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie Sezonul 1 Episodul 28

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie Sezonul 1 Episodul 28 Online Subtitrat in Romana

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie Sezonul 1 Episodul 28 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Gelsin Hayat Bildiği Gibi - Viata vine asa cum stie".

Ajutorul pe care îl dorește K de la Sadi și Song de la Sadi este urmat în cele din urmă de oamenii Payas. Pe de altă parte, Mert, care a aflat că sora lui a fost răpită, îl învinovățește pe K. Cormvan.
După absenteismul lui Gizem de la profesorii școlii, care sunt complet distrași de singurătate și se dau distracției, atrage atenția atât a lui Araz, cât și a lui Mert. În timp ce Araz începe o luptă cu o față familiară în locul în care l-a găsit pe Gizem, Mert experimentează dezamăgirea când îi vede pe Gizem și Araz intrând în casă.
După arestarea unui curier italian de droguri, Song 6l primește obligația de protecție până la instanța unde va fi înlăturat. Când Sadi aude acel cântec, cum că ar rămâne în același loc cu un Italian timp de 24 de ore, el începe să devină gelos. Deși Song Cuprull spune că nu este nimic de invidiat în acest sens, ea se pune în locul lui Sadi cu oaspetele care bate la ușă a doua zi.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *