Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie

Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Gelsin Hayat Bildiği Gibi – Viata vine asa cum stie iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

‘Let Life Come As It Knows’, care se pregătește să arunce o privire realistă asupra’ generației Z ‘ despre care toată lumea comentează, va schimba viața unui grup de tineri care și-au început viața cu un zero în urmă. După întâlnirea cu Sadi Payasli, el va vorbi despre ceea ce a trecut și va spune: „toată lumea merită o a doua șansă.”el va spune povestea lui Sadi Payasli, care a fost repartizat la Liceul Karabay Unkticr ca profesor de geografie, lăsându-și trecutul murdar în urmă și a cărui cale s-a intersectat cu cinci adolescenți dintr-o instituție corecțională de aici. Sadi Payasli, cu simțul său de neclintit al dreptății, își va extinde brațele și aripile către acești tineri care și-au început viața cu un zero în urmă.

Status Serial: Returning Series

Durata: 120 min

Anul:

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

Tătaru Angela

at 7:26 pm

Foarte bun serial și tot odată…EDUCATIV…!!! CE înseamnă să fii realist și tot odată ALTRUIST…să-ți placă dreptatea fără a incita…conflicte. Un serial, despre tineri teribiliști, care vor să arate că NU LE PASĂ…dar în realitate…totul se trage…din familia în care trăiesc…Restul…vom urmări…ce se va întîmpla…Multă sănătate și viață lungă…tuturor celor care au contribuit la achiziționarea acestui SERIAL EDUCATIV…🙏👫👫👫❤👫👫👫🎩👍