Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 42

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 42 Online Subtitrat in Romana

Kan Çiçekleri – Flori insangerate Sezonul 1 Episodul 42 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Kan Çiçekleri - Flori insangerate".

In rolurile principale Bar Bakta8. RO Si ya. Ro, seria se ocupa de marea dragoste care a inceput cu o vrajba de sange. Pe de o parte, Dilan, ale cărui vise și speranțe i-au fost luate, pe de altă parte, povestea lui Baran, care a trebuit să se căsătorească pentru a pune capăt feudului de sânge și a-și salva fratele din acest ciclu, va apărea publicului cu flori de sânge. Familiile Karabey și Demir suferă multe pierderi din cauza feudului de sânge care se întâmplă de ani de zile. În timp ce aceste două familii se îndreaptă de la Mardin la Istanbul, vestea pe care o așteptau vine la conacul Karabeys ani mai târziu. Cele sângeroase au fost găsite Seyit. Dar Baran nu vrea vărsare de sânge și, pentru ao opri, alege calea căsătoriei cu fiica lui Seyit, Dilan, în ciuda bătrânilor familiei. Dilan, pe de altă parte, își lasă deoparte visele și este de acord cu această căsătorie, astfel încât să nu mai Moară oameni. Dar această căsătorie este aproape o închisoare pentru amândoi.

Această căsătorie forțată va fi suficientă pentru a pune capăt feudului? Vor putea Dilan și Baran, care au fost dușmani pentru totdeauna, să lase deoparte ceea ce s-a întâmplat și să se uite la fețele celuilalt? Această relație care suflă vânturi decadente între două inimi se va transforma în dragoste?La ce vor duce căsătoriile forțate ale lui Baran, care nu vrea să-și sacrifice fratele la ceremonie, și Dilan, care și-a lăsat deoparte toate visele și s-a căsătorit cu cineva pe care nu l-a întâlnit niciodată, frământat de sânge?

Vizualizari: 5234

Serial: Kan Çiçekleri - Flori insangerate

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *