Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ömer Sezonul 1 Episodul 6

Ömer Sezonul 1 Episodul 6 Online Subtitrat in Romana

Ömer Sezonul 1 Episodul 6 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ömer".

April, care se luptă atât cu durerea abandonului, cât și cu problemele financiare, nu se abține să-i ajute pe fratele ei, Bucormmer și Gamze, în cele mai dificile momente ale lor. Pe de altă parte, sărăcia și disperarea îl aduc din nou față în față cu Emine. April nu-și poate menține calmul de data aceasta din cauza efectelor durerii pe care o trăiește și face o mare greșeală pe care o va regreta imediat.

Aflând că a părăsit-o pe Ucplummer într-o situație dificilă, Dimple încearcă să compenseze greșeala ei. În fața lui Omar, care încearcă să facă ceea ce trebuie în ciuda tuturor, de data aceasta există Tahir. Tahir îi cere lui Omar relatarea apropierii sale de Gamze în detrimentul obținerii lui Resat și în fața lui. Tahir, a cărui furie nu dispare în ciuda tuturor eforturilor lui Omar, pregătește o surpriză proastă pentru Omar și Dimple cu furia relatărilor anterioare cu tatăl său.

Vizualizari: 490

Serial: Ömer

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *