Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Ömer Sezonul 1 Episodul 7

Ömer Sezonul 1 Episodul 7 Online Subtitrat in Romana

Ömer Sezonul 1 Episodul 7 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Ömer".

Re cumulat, care crede că dragostea lui Ampermmer pentru Gamze a atins un nivel periculos, își ia respirația cu Fatma acționând în fața lui Tahir. Deși îl reduce la tăcere pe Tahir cu această mișcare și îi face pe toți să respire adânc, El îi dă lui 6ormmer și Gamze un șoc la care nu se așteptau niciodată când Erdal, un medic pe care îl cunoaște din cartier, îi spune lui Gamze că este un pretendent.

Nisa, care a fost ușurată puțin financiar cu slujba ei, este neliniștită de data aceasta, deoarece toată grija copiilor ei este lăsată fiicei sale Em April. April, care caută un remediu pentru această situație, se confruntă cu pericolul de a afla că familia ei lucrează ca urmare a unui accident nefericit pe care l-a trăit la locul de muncă.

Găsirea unui pretendent pentru Gamze este binevenită cu bucurie în familia lui Gamze. În timp ce este extrem de copleșit de presiunile asupra lui Gamze, Amperculmer reacționează la tatăl său din cauza problemei Erdal și încearcă să-i împiedice pe Gamze și Erdal să se apropie. Între timp, S. A. R. R. Reyya, care nu poate înțelege neliniștea lui P. R. M., decide să-i facă o surpriză dulce. Această surpriză va aprinde siguranța evenimentelor neașteptate.

De asemenea, este cunoscut și ca muezinul de la Moscheea unde tatăl său a servit ca imam.

După ce și-a pierdut recent mama, Ampermmer continuă să-și ducă viața cu tatăl său reambalat și bunica Nezahat în inima sa, durerea acestei pierderi. Este cel mai mic dintre cei trei frați. Sora lui April, Nisa, pe care o cunoștea pe jumătate din mama ei, s-a despărțit de familie făcând o căsătorie pe care tatăl ei și fratele ei Tahir nu și-au dorit-o, iar această situație a rănit profund sufletul lui Omar.

Vizualizari: 419

Serial: Ömer

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *