Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Selahaddin Eyyubi – Saladin Cuceritorul Ierusalimului Sezonul 1 Episodul 18

Selahaddin Eyyubi – Saladin Cuceritorul Ierusalimului Sezonul 1 Episodul 18 Online Subtitrat in Romana

Selahaddin Eyyubi – Saladin Cuceritorul Ierusalimului Sezonul 1 Episodul 18 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Selahaddin Eyyubi - Saladin Cuceritorul Ierusalimului".

în ciuda rănilor grave, elahaddin sare în râu după sultanul Nureddin. Vestea că sultanul Nureddin a căzut în râu cu o rană severă creează un efect de bombă în palat. Între timp, Mawdud decretează mutarea și căutările sunt făcute la locul unde Nureddin a dispărut. Saladin, pe de altă parte, reușește să iasă din râul în care a căzut, dar este grav rănit. În ciuda tuturor, el încearcă să-l caute pe Nureddin.
Mawdud decide că sultanul Nureddin este mort ca urmare a căutărilor sale. După aceea, el ia măsuri pentru a-și răzbuna fratele și a urca pe tron pentru a împiedica statul să cadă în tulburări. Dar Saladin ajunge din urmă în acest moment și spune că sultanul Nureddin este în viață. Trebuie să-l găsească cu orice preț. Mawdud consideră această atitudine a lui Saladin ca o conspirație împotriva lui. Shirkuh, care este de acord cu Saladin, îi trimite pe Isfahani și pe Regină din palat. Această mișcare duce la dualitate în stat.

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *