Comments (1)
Babamin Günahlari – Pacatele tatalui meu

Babamin Günahlari – Pacatele tatalui meu Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Babamin Günahlari – Pacatele tatalui meu iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Bardul întreprinde o crimă comisă de Feruh în trecut pentru a preveni rănirea iubitei sale jad. Luând această crimă pe care nu a comis-o, el trage bardul și jadul în diferite viitoruri, în timp ce bardul petrece ani fără să știe că are o fiică. Jade apare înaintea bardului mulți ani mai târziu pentru ca tratamentul măduvei să fie făcut lui Zeyno. Zeyno cade în viața bardului, care nu are nici cea mai mică așteptare de viață, ca o rază de lumină. Viața lui Zeyno este în mâinile bardului, el nu ar trebui să fie rănit pentru un transplant de măduvă osoasă. În ziua în care află că îi poate face fiicei sale un transplant de măduvă osoasă, bardul se găsește autorul unei crime pe care nu a comis-o din nou. Dar există un motiv pentru care nu se poate sacrifica de data asta…Fiica Zeyno

Vizualizari: 10830

Genul: DramaFamily

Actori: , ,

Studio:

Status Serial: Ended

Anul:

TMDb: 5

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comment

floarea

at 7:42 am

UN SERIAL BUN…KADIR DOGULU NE INCANTA CU ZIMBETUL LUI FERMECATOR SI JOCUL DE SCENA PERFECT..SUCCES KADIR IN CAT MAI MULTE SERIALE…TE IUBIM.