Zümrüdüanka – Pasarea de smarald

Zümrüdüanka – Pasarea de smarald Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Zümrüdüanka – Pasarea de smarald iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

Zümrüdüanka

Zumrut Kuloğlu locuiește cu tatăl ei, mama și două surori în Nevșehir este cel mai important cartier, care lucrează în fabrica de Demirkans, una dintre cele mai puternice familii din Anatolia Centrală Zumrut, în timp ce încerca să se ocupe cu ea opresiune, pe de altă parte, încearcă să ascundă propunere de căsătorie de Adil Bey, unul dintre moștenitorii de Demirkans, de la mama ei… Cu toate acestea, Ulfet va învăța acest lucru și se aplică pentru o mie de tipuri de jocuri pentru a pune fiica ei la masa de nunta… Zumrut, pe de altă parte, va rezista. Pentru că există un secret care îi arde inima… Zumrut se îndrăgostește de Serhat, nepotul lui Demirkans care a fost martirizat în Siria… Și această dragoste s-a transformat în cenușă…

Status Serial: Returning Series

Durata: 150 min

Anul:

Networks:

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 Comments

CASU FLORICA

at 4:45 pm

AM urmarit serialul Zumruduanca dar parca nu are sfarsit,nici nu sti cum se termina!!! Am vazut 24 de episoade dar parca fara nici o incheiere??? Pe toate planurile e nefinalizat !! Si atunci intreb oare mai sunt episoade netraduse??? Pacat de film!!

elena

at 10:33 am

Cand putem vedea ep.18???

Lin67

at 7:46 am

Episodul 10 când????

Lary

at 10:56 pm

Cand putem vedea ep 10