Baht Oyunu – Jocurile sorții

Baht Oyunu – Jocurile sorții Serial Online Subtitrat in Romana

Serialul online turcesc Baht Oyunu – Jocurile sorții iti este oferit gratis pe site. Poti vedea chiar acum toate episoadele acestuia imediat.

În acea zi, Ada suferă de o serie de nenorociri. Ea discută cu Bora la restaurant din cauza atitudinii sale nepoliticoase și își pierde slujba. După aceea, ea vede că prima ei iubire Ruzgar sărută o altă femeie în afara locului său de muncă. După ce descoperă trădarea lui Ruzgar, Ada face un accident de mașină și este internată în spital.

Ca urmare, Ada și Ruzgar se despart. Deoarece Ada crede că ar fi nefericită dacă își pierde prima iubire, ea decide să nu renunțe atât de ușor. Ea decide să înceapă să lucreze la compania unde lucrează Ruzgar. Vrea să-l revendice pe Ruzgar pe calea fericirii.

Ada începe în cele din urmă să lucreze ca asistentă a lui Bora. Ea nu dezvăluie că este încă căsătorită cu Ruzgar. Ea spune chiar că are o diplomă de licență, chiar dacă a renunțat la școală. În cererea sa, ea scrie că are o diplomă de licență în literatură turcă de la Universitatea din Istanbul.

Vizualizari: 1148

Genul: ActionDramaFamilyRomance

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *