Descarcă acum aplicația "Seriale Turcești" pentru Android! Aplicatie
Episodul precedentUrmatorul Comments (0)
  • Player 1
Cop Adam Sezonul 1 Episodul 9

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 9 Online Subtitrat in Romana

Cop Adam Sezonul 1 Episodul 9 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului "Cop Adam".

Berrin și Tamer, care s-au reunit pentru a-și face fericită Fiica Damla, sunt surprinși de raidul brusc al lui Deci. Reacția Zânei când îi vede împreună devine foarte mare. Tamer îi cere lui Peri o relatare a incidentului care s-a întâmplat în fața ochilor copilului ei. Chiar și în timpul primei lor lupte mari, pasiunea lor unul pentru celălalt predomină.
Dilber, care pretinde că este fiica lui B. Roclent, a confundat-o pe Mary. Când Aysel, care dorește să obțină informații despre trecutul tatălui ei, află despre situație, ea îl strânge pe Meryem să continue afacerea.
Ultimul incident pe care l-a scos Peri îl face pe Berrin să se răzgândească. Când Berrin, care a renunțat la divorț, ia măsuri pentru a-l provoca pe Peri, Tamer se află într-o mare luptă.

Tamer, care a început să se lupte cu viața de la o vârstă fragedă, s-a săturat de problemele familiei, dar Tamer a reușit să protejeze copilul din el în toate aceste circumstanțe dificile. El a fost lăsat într-o casă de plasament de către părinții săi, iar el și sora lui Mary au crescut acolo. Tamer este acum căsătorit și are un copil.Când jocul pe computer pe care l-a proiectat trezește un mare boom, o companie gigantică Americană devine partener în compania lui Tamer. Tamer, în primul rând, ia un iaht în strâmtoare pentru a-și aduna din nou familia sub un singur acoperiș. Soldurile pe care Tamer încearcă să le stabilească sunt întoarse cu susul în jos în momentul în care îl întâlnește pe Peri. Peri, care a ajuns la punctul de a renunța la viața ei, se găsește brusc în lumea secretă a lui Tamer.

Vizualizari: 892

Serial: Cop Adam

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *